Sayfalar

16 Ocak 2012 Pazartesi

Lütfen bunu ''ES'' geçmeyin!!!!!!!


Bankalarda Gayrımenkul İşleyişi

Bankaların satıştaki gayrimenkulleri; Devlet İhale Kanunu, Kamu İhale Kanunu ve söz konusu kanunların ilgili yönetmeliklerine tabi olmayıp, satışa sunulmuş gayrimenkulleri satıp satmamakta veya istediği bedelle, istediğine satmakta tamamen serbesttir. Gayrimenkuller hakkında verilen bilgiler ve ilanlar, genel bilgi niteliğinde olup, herhangi bir taahhüt içermez. 
Belirlenen baz satış fiyatları endikatif fiyatlar olup, kesin satış fiyatları gayrimenkullere teklif verme yöntemi sonucunda belirlenmektedir.

COLDWELL BANKER HAKKINDA

Öncelikle sizleri çalıştığım kurum hakkında bilgi vermek istiyorum.

Coldwell Banker ® 1906 yılında, San Francisco depreminden sonra, Colbert Coldwell ve Benjamin Arthur Banker tarafından hem konut hem ticari gayrimenkul konularında danışmanlık hizmeti veren bir firma olarak kurulmuştur. Bugün ise 50 ülkede ve U.S.A.’daki her eyalette hem konut hem de ticari gayrimenkul danışmanlığı hizmeti vermektedir. Merkez Ofisi; Parsippany, New Jersey’dedir.

Coldwell Banker ® kurulduğu 1906 yılından, 1982 yılına kadar olan tarih süresince hiç franchise vermemiş ve ticari gayrimenkul, lüks gayrimenkul, satış sonrası hizmet ve mortgage konularındaki birikimlerini alt markalarını oluşturarak geliştirmeye devam etmiştir.

Coldwell Banker Previews International ®

Coldwell Banker Concierge ®

Coldwell Banker Mortgage ®


Bununla birlikte 1982’den bu yana ağırlıklı Kanada ve U.S.A.’da olmak üzere 3.600’ü aşkın franchise ofisine ulaşmış ve bugün 120.000’i aşkın profesyonel Gayrimenkul Danışmanı ile hizmet vermektedir.

500 milyar USD işlem hacmi ve 6,6 milyar USD cirosu ile büyümeye devam etmektedir.

Coldwell Banker ® ; Century 21, ERA, Better Homes and Gardens ve Sotheby’s gibi diğer tanınmış gayrimenkul franchise markalarının da bağlı olduğu Realogy Grubu’na bağlıdır. Coldwell Banker ®’ın bugün Kanada ve Amerika’da yıllık işlem kazancı milyar dolardadır.

Coldwell Banker ® kendisini en mükemmel hizmet kalitesine adamış ve bu prensiple gayrimenkul sektöründeki liderliğini sürdüren bir şirkettir. 2007 yılında Türkiye ve K.K.T.C master franchise’ı olarak faaliyetlerine başlayan Coldwell Banker Türkiye, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sektörün gelişimine liderlik eden bir gayrimenkul kuruluşu olmayı hedeflemektedir.

Coldwell Banker ® International      www.coldwellbanker.com

COLDWELL BANKER COMMERCIAL®

Coldwell Banker ®, ticari gayrimenkul pazarındaki çalışmalarını 1990’ların başından itibaren daha da geliştirmiştir ve bunun için bugün yine Reology grubuna bağlı bir şirket olan Coldwell Banker Commercial ®’ı kurmuştur. Ofis alanları, endüstriyel gayrimenkuller, perakende ve diğer ticari kategoriler konusunda danışmanlık, müzayede, inşaat yönetimi, yatırım analizi, gayrimenkul geliştirme, gayrimenkul yönetimi ve diğer kıymet arttırıcı hizmetleri sunmaktadır. 

Coldwell Banker Commercial ®; dünyada 24 ülkede tamamen ticari gayrimenkul konusunda uzmanlaşmış 500’den fazla ofis ve 4.000’i aşkın Gayrimenkul Danışmanı ile temsil edilmektedir.